اسیدسیتریک
یک اسید آلی ضعیف است که در مرکبات یافت میشود. این اسید در حال حاضر به
صورت پودر هم تولید میشود. این ماده معمولاً به عنوان یک ماده نگهدارنده
طبیعی استفاده میشود. هنگامی که با غذا مخلوط میشود، طعم ترش (اسیدی) به
آن را میدهد و گاهی اوقات در غلظتهای بسیار بالا کمی تلخ میشود.
میوههای خانواده مرکبات مانند لیموترش و لیموشیرین دارای سطح بالایی از
غلظت اسید هستند. اسیدسیتریک در بیوشیمی نیز مهم است، به این دلیل که نقشی
حیاتی در فرایند سوخت و ساز بدن ایفا میکند.
عناوین اصلی کتاب:
Properties of Citric Acid and Its Solutions Dissociation Equilibria in Solutions with Citrate Ions Citric Acid Chemistry Physicochemical Properties of Inorganic Citrates